Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım Ali Koç Yönetimini Hedef Aldı: "Enkaz ... / Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı.

Aziz Yıldırım Ali Koç : Aziz Yıldırım Ali Koç Yönetimini Hedef Aldı: "Enkaz ... / Olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını daha önce açıklayan eski yönetici ali koç da toplantıda yerini aldı.. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Dediler ki, kulüpten arıyorlar, şu soruyu soruyorlar, 'madem ali koç'tun, neden o takımın dağılmasına engel olmadın' diye soruyorlar.

Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi.

'Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır' diyen Aziz ...
'Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır' diyen Aziz ... from cdntr1.img.sputniknews.com
31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Divan kurulu başkanı vefa küçük ali koç'u tebrik etti. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Aziz yıldırım da ekonomik açıdan iyi durumda biriydi.

Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Ali koç düşmanımız değil dedi. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Dahası, önümüzdeki 50 yıl için de, onun yaptıklarını yineleyecek (ali koç dahil) ikinci bir adam zor çıkacak. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok.

.ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. 3temmuz sürecinde fenerbahçeye alçakça saldıran gazeticelerle söyleşi yapan aziz yıldırım. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç arası gergin! | SON TV
Aziz Yıldırım ile Ali Koç arası gergin! | SON TV from www.son.tv
Ali koç, i̇stanbul wow otelde katıldığı organizasyonda aziz yıldırım'ın sözleri hakkında konuştu. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gün boyu yaşanan ve ali koç'un konuşmasında tavan yapan kavgalara sert tepki gösterdi. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma.

Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç…

13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Bir yanda aziz yıldırım, diğer tarafta ali koç… Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı. Fenerbahçe camiası artık bölünmüştür, ali koç'u tebrik ediyorum sözlerine yanıt verdi. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Ali koç düşmanımız değil dedi. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Türkiye'nin gündeminde siyasiler seçimler bulunurken, milyonlarca fenerbahçe taraftarının merakla sonucunu beklediği bir seçim daha var.

Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Fenerbahçe spor kulübü başkanı aziz yıldırım antalya'da konuştu. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. .ali koç 'un zaferiyle sonuçlanırken, ilk sandık sonuçlarını gören aziz yıldırım stadı terk etti. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi.

Aziz Yıldırım: Ali Koç bunu yapabilir mi? - Aspor
Aziz Yıldırım: Ali Koç bunu yapabilir mi? - Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Duruşmaya ali koç ile aziz yıldırım da katıldı. Ali koç düşmanımız değil dedi. Ali koç'un başkan adaylığının fenerbahçe'yi böldüğünü söyledi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi.

Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor.

Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Aziz yıldırım'ın ali koç'un açıklamalarından sonra yakın çevresiyle durum değerlendirmesi yaptığı ve ali koç'u topa tuttuğu öğrenildi. Aziz yıldırım arayıp, soru sorduruyor. Kürsüye gelen aziz yıldırım ve ali koç, birbirlerine sarılarak basın mensuplarına poz verdi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, aziz yıldırım'ın açıklamalarına bu sözlerle yanıt verdi Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi. Koç, aziz yıldırım' ın stattan ayrılmaya hazırlandığını görünce yanına giderek moralini düzeltmeye çalıştı. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. İki başkan adayının birliktelik pozu vermesini isteyen vefa küçük'ün davetini yıldırım ve koç kabul etti.

Ali koç ne beyefendi birisi lan, saygıda kusur etmiyor kibir yok aziz yıldırım. Vefa küçük'ün aziz yıldırım ve ali koç'u çağırması sonrasında olanlar oluyor.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama